• Tanulj a saját tempódban!

  Gyere vissza bármikor, hogy átismételd! A sorozat tanfolyamait bármikor, bármennyiszer végignézheted.

 • Amit megvettél az a tiéd marad örökre!

  Nem árulunk előfizetést! Ez egy egyszeri befektetés a tudásod gyarapításához! Nincs időlimit, lejárat, bármikor hozzáférhetsz a tanfolyamaidhoz.

 • Nincsenek rothadó gyümölcsök!

  A deepnetworks.hu-n kizárólag hasznos, mai tudás érhető el. Nincs kivétel, nincs magyarázkodás!

Részletek

Ez a tanfolyamsorozat a fenti útvonalat 12 darab tanfolyamra bontja szét. A helyes sorrend követését a tanfolyam elején jelzett számok segítik. Az öszes tanfolyam megjelenítéséhez kattints lejebb a további tanfolyam gombra. Az egyes tanfolyamkra kattintva pedig további részleteket tudhatsz meg!

A mai modern Mesterséges Intelligencia szolgáltatások alapja a Neurális háló. Ezek tömbök, mátrixok halmaza. Ha ezen mátrixok értékeit helyesen állítjuk be, képesek leszünk például képfelismerésre. Az értékek beállítása nem triviális. Ehhez úgynevezett "backpropagation" technikát használunk. Ez pedig a láncszabályra és a deriválásra épül. A legtöbb tanfolyam ezeknél a részeknél, elküld valahova, hogy máshol majd biztosan elmagyarázzák, vagy egy már meglévő kódsort adnak a kezedbe, amit persze értelmezni nem könnyű. Ezt tetézik még a sorrend ésszerűtlen elrendezésével.
A deep learning tanfolyam sorozat a helyes sorrendben végig vezet az összes felmerülő akadályon és soha nem ad kész kódsort, mindent megírunk mi magunk. Ugyanis a kódsor nem fentről lefelé születik, az inkább fejlődik és középről indulva millió refaktorálás után válik publikálhatóvá, végleges persze sohasem lesz. A Loss függvény, a Cross-Entropy vagy SoftMax + Negative Log-likelihood és Relu nem egy érthetetlen generált adatokat tartalmazó példában kerül elmagyarázásra, hanem ahol a tényleges helye van. Éppen így az overfitting, a kezdő értékek generálása (Xavier, Kaiming He) és ezek milyen kapcsolatban vannak a Sigmoid, ReLU és a vanishing gradient problémával. Mi az a gradiens egyátalán?

 • Szükséges előismeretek!

  Python ismerete szükséges. Ha ez nincs meg vagy hiányos, ajánlom figyelmedbe a python tanfolyam sorozatot.

 • Kinek ajánljuk?

  Mindenkinek akit egy kicsit is lázba hoz a Mesterséges Intelligencia térnyerése. Aki szeretné érteni, hogy mi az alapja a ma egyre inkább elterjedő technológiai áttörésnek.

 • Mit tanulsz meg?

  Mi az a deep learning, hogyan kapcsolódik ez a neurális hálókhoz és a mesterséges intelligenciához a gépi tanuláshoz, illetve az egész hogyan is működik?

Ez egy bundle

Egyet fizetsz sokat kapsz!

Oktató

AI expert

Péter Litkei

Engem már teljesen besszipantott a mesterséges intelligencia, pontosabban a deep learning világa. 2012-től kezdődően a legtöbb szolgáltatás használ valamiféle neurális hálót, - kép és beszédfelismerők, google translate, önvezető autók és mire te ezt olvasod valószínűleg a barátod/barátnőd is :) - a jövő egyértelműen ez.